Insidehistoria

Record Store Day firas med tidsresa till INSIDE Record Shop

iStores där tidigare Inside Record Shop fanns

Urban och jag blev intervjuade inför årets Record Store Day för en svit med artiklar som dyker ned i Luleås numera historiska skivaffärer. Det fick mig att ta tag i att försöka få fram bilder från vår gamla skivaffär INSIDE Record Shop.

Det lyckades sådär med bildmaterial men jag blev glatt överraskad när Jörgen Sedholm levererade video som verkligen fick minnet att kicka igång. Just denna sekvens är från fredag 7 april 1989 och alltså en närmast perfekt tajmad 30-årig tillbakablick till skivaffärserans glansdagar.

Eftersom detta inlägg handlar om lokalen, själva huset, så passar det även bra att ljudillustrera det hela med en radda gamla housefavoriter.

iStores där tidigare Inside Record Shop fanns

Idag går det faktiskt att gå in i det som var INSIDE Record Shop där iStores reparerar iPhone och iPad.